Transform
the following sentences into interrogative: 
1.   I
never went there.
Answer: Did I ever go
there?
2.   Their
glory can never fade.
Answer: Can their glory
ever fade?
3.   He
is not a great fool.
Answer: Is he a great
fool?
4.   Nobody
could ever count my love for you.
Answer: Who could ever
count my love for you? / Could anybody ever count my love for you?
5.   He
is not present in the meeting.
Answer: Is he present
in the meeting?
6.   No
one can depend on an unreliable man.
Answer: Who can depend
on an unreliable man? / Can anyone depend on an unreliable man?
7.   No
one hits accurately every time.
Answer: Who hits
accurately every time? / Does anyone hit accurately every time?
8.   He
was not a fool.
Answer: Was he a fool?
9.   I
have had my revenge at least.
Answer: Haven’t I had
my revenge at least?
10.                They
could not drink salty sea water.
Answer: Could they
drink salty sea water?
11.                He
is a great scholar.
Answer: Isn’t he a
great scholar?
12.                He
went there of his own accord.
Answer: Didn’t he go
there of his own accord?
13.                I
have nothing to say.
Answer: Have I anything
to say?
14.                There
was nothing to do.
Answer: Was there
anything to do?
15.                They
took a mighty pride in their possessions.
Answer: Didn’t they
take a mighty pride in their possessions?
16.                The
smell of the melted butter tickled my nostrils.
Answer: Didn’t the
smell of the melted butter tickle my nostrils?
17.                There
is nothing wrong with me.
Answer: Is there
anything wrong with me?
18.                Everybody
hankers after happiness.
Answer: Who doesn’t
hanker after happiness? 
19.                Everyone
hates a criminal.
Answer: Who doesn’t
hate a criminal?
20.                Nobody
trusts a liar.
Answer: Who trusts a
liar? / Does anybody trust a liar?
21.                Prevention
is better than cure.
Answer: Isn’t
prevention better than cure?
22.                Addiction
to drinking is dangerous.
Answer: Isn’t addiction
to drinking dangerous?
23.                The
flavor of the food becomes monotonous.
Answer: Doesn’t the
flavor of the food become monotonous?
24.                I
shall never forget your advice.
Answer: Shall I ever
forget your advice?
25.                Everybody
loves a patriot.
Answer: Who doesn’t
love a patriot?
26.                Everybody
fears death.
Answer: Who doesn’t
fear death?
27.                None
has ever seen such a fine sight.
Answer: Who has ever
seen such a fine sight? / Has anyone ever seen such a fine sight?
28.                Purbani
is a restaurant.
Answer: Isn’t Purbani a
restaurant?
29.                Karim
liked the spring.
Answer: Didn’t Karim
like the spring?
30.                She
likes white gloves.
Answer: Doesn’t she
like white gloves?
31.                It
does not matter if you fail in the exam.
Answer: What though if
you fail in the exam?
32.                It
does not matter whether he eats or sleeps.
Answer: What though
whether he eats or sleeps? 
33.                It
does not matter if he comes or goes.
Answer: What though if
he comes or goes?
34.                There
is no use of this statue.
Answer: What is the use
of this statue? / Is there any use of this statue?
35.                There
is no hope for me if you do not come.
Answer: What hope is
there for me if you do not come? / Is there any hope for me if you do not come? 

 



 
 
